Wat meer over

Joie de Vivre Tafel

Samen eten is een goede manier om contact te houden met vrienden en familie. Een lekkere maaltijd aan een gezellig gedekte tafel roept bij veel mensen een plezierig gevoel op.  Bij Apple Bee willen we graag meewerken aan dat fijne gevoel, door duurzame eettafels aan te bieden waar je nog jarenlang plezier van kunt hebben. De Joie de Vivre is zo’n eettafel die alles in huis heeft voor zo’n gezellig etentje met veel vrienden of familie. De grootste versie van deze tafel is 2 meter 40 lang en biedt daarmee plaats aan zeker 8 personen. Het teakhouten tafelblad is opgesplitst in twee afzonderlijke tafelbladen, wat het unieke design van deze tafel laat zien.

Genieten

In een tijd waarin hectiek hoogtij viert, is het des te belangrijker ook te genieten van de goede dingen van het leven. Joie de Vivre herinnert je eraan dat vaste waardes als kwaliteit en authentieke schoonheid blijvend zijn.

Webwinkel Bezoek showroom
Één blik in de

Sfeerimpressie

Welke mogelijkheden zijn er

De modules

Tafel natural teak 200x100cm
Tafel natural teak 250x100cm

Nieuwsgierig?

Benieuwd naar ons ruime aanbod? Wij zijn een van de weinige retailers van Apple Bee in Nederland.

In onze showroom staan diverse collecties van dit prachtige merk. Bezoek ons in Oirschot of bestel alles zeer eenvoudig in onze webwinkel.

Webwinkel Bezoek showroom
Wat past er nog meer

Gerelateerde producten