Wat meer over

Long Island Coastal Lounge

Een stoere lounge met robuuste teakhouten balken, samengesmolten tot een tijdloos loungemeubel. Welke opstelling je ook kiest, de Long Island blijft zéker niet onopgemerkt in je tuin of op je terras!

De lounge krijgt een stijlvol karakter door de Coastal finish die is aangebracht op het teakhout. Het slanke aluminium frame aan de onderkant van de loungeset zorgen voor contrast met de robuuste bovenkant. De BEE WETT kussens in de kleur NaturalOak maken het geheel af. Optioneel is het teakhouten tafeltje dat tussen de banken in geplaatst kan worden.

BEE WETT zijn speciale weerbestendige kussens die je gewoon buiten kunt laten liggen. De afneembare hoes wordt gemaakt van de best mogelijke stoffen die alle wasbaar zijn. Naast waterafstotend is de stof ook gegarandeerd UV-bestendig.

Modulair

De Long Island lounge set is modulair opgebouwd. De modules zijn los te bestellen en dus zeer geschikt om zowel grote als kleine opstellingen mee te maken.

Stel dus zelf jouw gewenste Apple Bee lounge set samen. Dit kan online maar we adviseren je ook graag in onze showroom in Oirschot.  

Webwinkel Bezoek showroom
Één blik in de

Sfeerimpressie

Welke mogelijkheden zijn er

De modules

Sofa 219 cm
Sofa rechts 161 cm
Sofa links 161 cm
Lounge tuinstoel tussenelement 70
Lounge tuinstoel 96 cm
Koffietafel 89x54 cm
Kussen voetenbank

Nieuwsgierig?

Benieuwd naar ons ruime aanbod? Wij zijn een van de weinige retailers van Apple Bee in Nederland.

In onze showroom staan diverse collecties van dit prachtige merk. Bezoek ons in Oirschot of bestel alles zeer eenvoudig in onze webwinkel.

Webwinkel Bezoek showroom