Wat meer over

Olive Lounge

Olive loungeset van Apple Bee, uitgevoerd in coastal teakhout gecombineerd met BEE-WETT kussens in de lichte kleur natural oak. De Olive lounge heeft een exclusieve, warme uitstraling en een prettig zitcomfort. De royale loungestoelen en de sofa hebben een diepe zitting en dikke kussens. Met deze set van Apple Bee haalt u de mediterane sfeer in uw eigen tuin. 

Coastal teak kleur

Onze vertrouwde Olive Lounge hebben we dit jaar in een nieuw jasje gestopt. De White Wash afwerking van het teak, maakt plaats voor de rustigere Coastal finish. De strakke, hoekige lijnen van deze lounge set lopen schuin af. Schuif de voetenbank aan bij de lounge stoel en geniet van het comfort dat deze teakhout set je te bieden heeft. Op onze zachte en weerbestendige Bee Wett® kussens, weet je in ieder geval zeker dat je lekker zit. De Olive Traytable biedt het gemak om spullen makkelijk te verplaatsen door het afneembare dienblad.

Webwinkel Bezoek showroom
Één blik in de

Sfeerimpressie

Welke mogelijkheden zijn er

De modules

Lounge sofa 200 cm
Lounge tuinstoel
Voetenbank 90x90 cm
Koffietafel 90x90 cm
Tray tafel 60x40x50 cm

Nieuwsgierig?

Benieuwd naar ons ruime aanbod? Wij zijn een van de weinige retailers van Apple Bee in Nederland.

In onze showroom staan diverse collecties van dit prachtige merk. Bezoek ons in Oirschot of bestel alles zeer eenvoudig in onze webwinkel.

Webwinkel Bezoek showroom