Wat meer over

Olive Lounge

Olive loungeset van Apple Bee, uitgevoerd in white wash teakhout gecombineerd met BEE-WETT kussens in de lichte kleur natural oak. De Olive lounge heeft een exclusieve, warme uitstraling en een prettig zitcomfort. De royale loungestoelen en de sofa hebben een diepe zitting en dikke kussens. Met deze set van Apple Bee haalt u de mediterane sfeer in uw eigen tuin. 

White wash teak

Het wit zepen (white washen) van hout is ontstaan vanuit een oud fenomeen, waarbij hout werd bewerkt met kalk vanwege de ontsmettende werking. Tijdens het whitewash-proces dringt de kalk diep door in de nerven van het hout, wat een mooi gebleekt effect geeft. Dus ben je echt op zoek naar compleet iets anders? Bekijk dan zeker de Olive met de originele whitewash tint op het stevige teakhout. De bijpassende beige Bee Wett kussens geven de Olive in combinatie met het gebleekte teakhout, een zeer fraaie uitstraling.

Webwinkel Bezoek showroom
Één blik in de

Sfeerimpressie

Welke mogelijkheden zijn er

De modules

Lounge sofa 200 cm
Lounge tuinstoel
Voetenbank 90x90 cm
Koffietafel 90x90 cm
Tray tafel 60x40x50 cm

Nieuwsgierig?

Benieuwd naar ons ruime aanbod? Wij zijn een van de weinige retailers van Apple Bee in Nederland.

In onze showroom staan diverse collecties van dit prachtige merk. Bezoek ons in Oirschot of bestel alles zeer eenvoudig in onze webwinkel.

Webwinkel Bezoek showroom
Wat past er nog meer

Gerelateerde producten