Zwitserse degelijkheid!

Glatz

Zwitserse degelijkheid!  Parasols van Glatz doen wat ze moeten doen, beschermen tegen de zon! Glatz parasols zijn makkelijk in bediening en oersterk. Glatz uit Zwitserland maakt al meer dan100 jaar alleen maar parasols..... hoeveel ervaring heeft u nodig?

Voor een goed advies welke parasol voor uw situatie het meest geschikt is helpen wij u graag in onze ruime showroom in Oirschot, in het hart van Brabant. Het meest complete aanbod van Glatz staat bij Alloutdoor gepresenteerd en door de jaarlijkse training bij de fabriek van Glatz in Frauenfeld, Zwitserland, mogen wij wel zeggen dat u een ervaren en eerlijk advies krijgt. De parasols van Glatz zijn bovendien ook nog eens fraai vorm gegeven en van een prachtig design.

Door onze goed bereikbare showroom in de omgeving van Eindhoven is een bezoek zo gepland! Uiteraard krijgt u na uw bezoek de nodige brochures en prijslijsten mee naar huis zodat u zelfs thuis uw parasol in alle rust en overtuiging kunt bestellen via onze webwinkel schaduwparasols.nl.

Ook voor reparatie of onderhoud van uw Glatz parasol kunt u bij ons terecht. Wij worden periodiek door Glatz opgeleid om uw Glatz parasol te kunnen repareren en onderhouden. Heeft u een reparatie of aanvraag voor onderhoud aan uw Glatz parasol dan kunt u via deze link https://schaduwparasols.nl/glatz-parasolreparatie/ uw gegevens online invullen en versturen.

Persoonlijk advies nodig?
Bel ons of bezoek de showroom in Oirschot.

Bekijk contactgegevens
Raak geïnspireerd

Bekijk onze collectie

Soort
Reset filters