De windrobuuste in het klein

Fortino Riviera parasol

Tags
Vierkant Rond Balkon Aluminium Windbestendig

De Fortino Riviera parasol van Glatz voor spelenderwijs eenvoudig bediencomfort, tegengesteld openingsprincipe voor gemakkelijk openen (telescopisch). Eenvoudig de spanhendel naar beneden trekken en in schuifklem hangen. Dankzij een stabiele constructie houdt de parasol veilig stand tegen de windverhoudingen aan de kust en in de bergen. Deze parasol staat daar waar behoefte aan bescherming tegen de zon is: van het terras naar de tuin of aan het zwembad-door toedoen van zijn kleine grootte kan de Fortino Riviera naar elke plaats verhuizen.

Koop deze parasol in onze webwinkel

De bediening is eenvoudig door de spanhendel naar beneden te trekken en in schuifklem te hangen. Door het tegengestelde openingsprincipe is er maar weinig krachtinspanning noodzakelijk. 

Webwinkel Bezoek showroom
Één blik in de

Sfeerimpressie

Welke mogelijkheden zijn er

De modules

Ø 250 cm
Ø 300 cm
200 x 200 cm
240 x 240 cm

Het instapmodel van de Fortino Riviera vindt u hier

De Fortino parasol van Glatz voor spelenderwijs eenvoudig bediencomfort, tegengesteld openingsprincipe voor gemakkelijk openen (telescopisch). Eenvoudig de spanhendel naar beneden trekken en in schuifklem hangen. Dankzij een stabiele constructie houdt de parasol veilig stand tegen de windverhoudingen aan de kust en in de bergen. Deze parasol staat daar waar behoefte aan bescherming tegen de zon is: van het terras naar de tuin of aan het zwembad-door toedoen van zijn kleine grootte kan de Fortino naar elke plaats verhuizen.

Webwinkel Bezoek showroom