Heatsail Beem

Heatsail is een Belgisch design onderneming dat het verlichting, verwarming en cooling segment heeft geherdefinëerd. Het uitbreiden van de ultieme buitenervaring voor de contract- en residentiële markt is een van onze specialiteiten. We creëren unieke langdurige ervaringen omdat onze producten niet alleen de mooiste momenten van een mooie dag verlengen, maar ook duurzame designobjecten zijn die deze beste momenten koesteren.

Sinds onze oprichting in 2012 werken we met hart en ziel aan onze creaties. Onze terrasverwarming is op en top Belgisch en dat uit zich in hoge kwaliteit en duurzaamheid. Deze principes van betrokkenheid produceren objecten die functioneel en mooi zijn, terwijl ze ook zorgen voor een duurzame levensstijl

Onze producten staan voor luxe, elegantie en exclusiviteit. Ze zijn een blikvanger voor elke aangelegenheid – of het nu privé of professioneel is. Met onze DOME en BEEM kunt u bij elke temperatuur van uw mooiste momente genieten. Ons design is daarmee de finishing touch voor uw terrasinrichting en geeft een gevoel van exclusiviteit in een ontspannen en plezierige buitenomgeving.


Naar Heatsail terrasverwarming hoofdpagina
Kom kijken!