Wat meer over

Caro Lounge

Of het nu bij het zwembad of op het terras is, CARO Lounge biedt een luxe zitervaring voor ontspannende dagen of gezellige zomeravonden, en laat niets te wensen over als het gaat om een goed gevoel en comfort. Gekenmerkt door een afgerond silhouet, zijn CARO's antraciet gecoate aluminium frames subtiel verweven met filigraan geweven van String Flex buitentouw en perfect aangevuld met weelderige zitkussens en losse kussens. Twee salontafels van verschillende hoogte met optisch lichte tafelbladen in verschillende keramische kleuren zorgen voor de finishing touch.

Modulaire

De nieuwe Caro serie van Solpuri is in verschillende modules verkrijgbaar, waardoor er altijd een lounge opstelling voor u terras te creëren is. Naast deze modulaire lounge bestaat deze set ook uit een luxe lounge fauteuil en 2 bijpassende bijzettafels. De gehele lounge is naar eigenstijl samen te stellen door te kiezen uit een van tientallen gewone stofkleuren evenals de watervaste uitvoering.

Webwinkel Bezoek showroom
Één blik in de

Sfeerimpressie

Ontworpen voor designers door designers

De stijlvolle tuinmeubelen van Solpuri zijn van een sublieme kwaliteit en een moderne uitstraling. De tuinmeubelen van Solpuri zijn bovendien van duitse fabrikaat waardoor degelijkheid en kwaliteit gegarandeert zijn.
Solpuri laat de collecties ontwerpen door onderandere:
Klaus Nolting
Karsten Weigel
Povl Eskildsen
Hugo de Ruiter
Hoffmann Kahleyss Design

Welke mogelijkheden zijn er

De modules

Koffietafel
Loungestoel
Hocker
Hoekmodule XL
Recamaire
Center module

Nieuwsgierig?

Bent u benieuwd naar ons ruime aanbod? Neem dan contact met ons op, wij voorzien u graag vrijblijvend van een brochure.
Tuinmeubelen van Solpuri staan in onze showroom rijk gepresenteerd. Of neem een kijkje in onze webwinkel!

Webwinkel Bezoek showroom