Glatz FORTELLO LED parasol

Fortello LED parasol

Tags
Rechthoek Vierkant Rond Aluminium Windbestendig LED verlichting

Met dit scherm blijft niemand in het donker zitten. Beschermt de FORTELLO® LED overdag tegen zon, regen en wind, 's avonds zorgt hij dankzij in de stijlen geïntegreerde ledstrips voor een warmwit licht. Zonder wirwar van kabels of elektrische apparatuur, biedt de nieuwe oplaadbare Glatz-batterij een dimbare LED-helderheid tot 10 uur met een aangenaam helderheidsniveau. Als nieuwe aanwinst in de serie modellen voldoet de FORTELLO® LED – net als zijn broer FORTELLO® aan alle eisen van hotelwezen en gastronomie.

Koop deze parasol in onze webwinkel

Beide zijn dankzij de tegengesteld lopende servo - opening eenvoudig te bedienen en kunnen dankzij de deelbare mast en het geringe gewicht moeiteloos worden gedragen en overal worden ingezet. In de tuin of op het terras geplaatst – een ding is zeker: De FORTELLO® LED is het scherm voor dag en nacht.

Webwinkel Bezoek showroom
Één blik in de

Sfeerimpressie

Welke mogelijkheden zijn er

De modules

Ø 400 cm
300 x 300 cm
350 x 350 cm
400 x 400 cm
400 x 300 cm

Het instapmodel van de Fortello LED vindt u hier

Met dit scherm blijft niemand in het donker zitten. Beschermt de FORTELLO® LED overdag tegen zon, regen en wind, 's avonds zorgt hij dankzij in de stijlen geïntegreerde led-strips voor een warm wit licht. Zonder wirwar van kabels of elektrische apparatuur, biedt de nieuwe oplaadbare Glatz-batterij een dimbare LED-helderheid tot 10 uur met een aangenaam helderheidsniveau. Als nieuwe aanwinst in de serie modellen voldoet de FORTELLO® LED – net als zijn broer FORTELLO® aan alle eisen van hotelwezen en gastronomie. Beide zijn dankzij de tegengesteld lopende servo - opening eenvoudig te bedienen en kunnen dankzij de deelbare mast en het geringe gewicht moeiteloos worden gedragen en overal worden ingezet. In de tuin of op het terras geplaatst – een ding is zeker: De FORTELLO® LED is het scherm voor dag en nacht.

Webwinkel Bezoek showroom