De gulden middenweg

Fortello parasol

Tags
Rechthoek Vierkant Rond Aluminium Windbestendig

De Fortello parasol uit de aluminium lijn van GLATZ voldoet aan de gulden middenweg. De Fortello zit tussen het kleinere model Fortero de grote Castello in. Niet te groot en niet te klein, de Fortello voldoet aan alle eisen van de horeca. Het tegenovergestelde servo-principe zorgt voor gemakkelijk bediencomfort. 

Koop deze parasol in onze webwinkel

De Fortello kan gemakkelijk worden vervoerd en in een mum van tijd opgeborgen worden door middel van zijn deelbare mast en laag gewicht. Door de stabiele constructie van de FORTELLO houdt deze windsnelheden tot 70 km / h.

Webwinkel Bezoek showroom
Één blik in de

Sfeerimpressie

Welke mogelijkheden zijn er

De modules

Ø 400 cm
300 x 300 cm
350 x 350 cm
400 x 400 cm
400 x 300 cm

Het instapmodel van de Fortello vindt u hier

De Fortello parasol uit de aluminium lijn van GLATZ voldoet aan de gulden middenweg. De Fortello zit tussen het kleinere model Fortero de grote Castello in. Niet te groot en niet te klein, de Fortello voldoet aan alle eisen van de horeca. Het tegenovergestelde servo-principe zorgt voor gemakkelijk bediencomfort. De Fortello kan gemakkelijk worden vervoerd en in een mum van tijd opgeborgen worden door middel van zijn deelbare mast en laag gewicht. Door de stabiele constructie van de FORTELLO houdt deze windsnelheden tot 70 km / h.

Webwinkel Bezoek showroom