De moderne compacte parasol met minimalistisch ontwerp

Smart parasol

Tags
Rechthoek Vierkant Rond Balkon Aluminium

Het vlakke doek illustreren ons streven naar duurzame uitvindingen. De Smart is eenvoudig en snel te openen door een slim schuifmechanisme.De Smart heeft een traploze hoogteverstelling van 50 cm. Het parasoldak is langs beide zijden kantelbaar tot 32° Zo elegant en simpel kan parasoldesign zijn.

Het witte en antraciet gepoedercoate aluminium van het frame en de baleinen geeft samen met het vlakke parasoldak een moderne, zwevende look. De hoogwaardige stof is dankzij de flexibele uiteinden zelfspannend. Dat is echte Zwitserse precisie.

Koop deze parasol in onze webwinkel

De Smart is eenvoudig en snel te openen door een slim schuifmechanisme.De Smart heeft een traploze hoogteverstelling van 50 cm. Het parasoldak is langs beide zijden kantelbaar tot 32°

Webwinkel Bezoek showroom
Één blik in de

Sfeerimpressie

Welke mogelijkheden zijn er

De modules

Ø 200 cm
Ø 220 cm
Ø 250 cm
Ø 300 cm
200 x 200 cm
240 x 240 cm
210 x 150 cm
250x200 cm

De moderne compacte Smart parasol vind u hiet

Of het op het balkon of het terras is: de Smart van Glatz is met zijn praktische afmetingen de ideale parasol voor kleinere plaats dimensies. Naargelang de behoefte aan schaduw kan hij dankzij het klapscharnier schuin gezet worden en hij beschikt over een traploze hoogteregeling.

Bezoek showroom